joi, 20 septembrie 2012

Tunsori par scurt 2013


Tunsorile parului scurt pentru sezonuli anului 2013 pun în valoare fizionomia şi reuşesc să exprime esenţa prezentărilor de modă graţie texturilor, tunsorilor şi designurilor feminine, la limita dintre duritate şi fragilitate.

Ai nevoie de o schimbare radicală - de o nouă nuanţă de păr, de câteva accesorii simpatice sau poate de o serie de tunsori de primăvară din care să îţi alegi preferata. Pentru noul sezon primăvară -vară 2013 vom căuta să purtăm coafuri retro, definite prin bucle purtate liber, definite sau din contra, intr-o dezordine calculată.Dacă eşti în căutarea unei tunsori pentru păr mediu sau scurt, oferta este la fel de atractivă. Modele de tunsori în scări, bine evidenţiate prin trepte îndrăzneţe şi linii precise concurează cu bob-urile lejere, în stilul Vidal Sassoon, unde simplitatea principiilor geometrice, organice se întrepătrunde cu je ne sais quoi-ul franţuzesc.

Chiar şi dacă ai părul scurt te poţi îndrepta către unele stiluri de tunsori care păstrează ceva din farmecul Epocii de Aur. Buclele mici ale erei disco sunt, în prezent, la fel de actuale precum onduleurile elegante ale anilor ’20. Tot ce trebuie să reţii este că, dacă optezi pentru un astfel de stil, trebuie să acorzi importanţă şi coafurii.